Πεντανόστιμα σπιτικά '' bounty ''....δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απ' αυτά του εμπορίου!!!!
ΥΛΙΚΑ
300 γρ. ινδοκάρυδο τριμμένο
300 γρ. ζαχαρούχο γάλα
1 βανίλια ή 1 κ.γλ. υγρή βανίλια
50 γρ.βούτυρο ( το αφήνουμε εκτός ψυγείου για να είναι πολύ μαλακό )
Για την επικάλυψη: 3 κουβερτούρες γάλακτος ( των 125 γρ. )
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για την γέμιση των '' bounty ''. Bάζουμε τo μείγμα στο ψυγείο να σφίξει για 1-2 ώρες και μετά το βγάζουμε και πλάθουμε τα '' bounty '' σε ράβδους ανάλογα το μέγεθος που επιθυμούμε. Βάζουμε τις ράβδους στην κατάψυξη για 1 ώρα περίπου να σφίξουν καλά.
Έπειτα, λιώνουμε την σοκολάτα σε μπέν μαρί ή σε κατσαρολάκι στην χαμηλότερη θερμοκρασία του ματιού, ρίχνουμε την λιωμένη σοκολάτα σε μέτριο γυάλινο μπώλ, βγάζουμε τις ράβδους απο την κατάψυξη και τις βουτάμε μέσα μια μια, τινάζουμε να φύγει η περιττή σοκολάτα και τις βάζουμε να στεγνώσουν πάνω σε μια επιφάνεια που έχουμε στρώσει λαδόκολα. Αν μας περισέψει σοκολάτα κάνουμε σχέδια πάνω απο τα '' bounty ''.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου