mypinkbutter

mypinkbutter

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Παγωτό cheesecake φράουλα


Το αγαπημένο μας γλυκό...τώρα και σε παγωτό. Δροσιστικό παγωτό με κρέμα cheesecake, μπισκότα μιράντα και μαρμελάδα φράουλα!!!


ΥΛΙΚΑ

500 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά ( την βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες πριν την χρησιμοποιήσουμε)
300 γρ. τυρί κρέμα
1 ζαχαρούχο γάλα
2 βανίλιες
1 μονή συσκευασία μπισκότα '' μιράντα '' σπασμένα
λίγες κουταλιές μαρμελάδα φράουλα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε στον κάδο του μίξερ την κρέμα γάλακτος, το τυρί κρέμα, το ζαχαρούχο και τις βανίλιες και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν κρέμα και να πάρουν υφή γιαουρτιού. Καλύπτουμε με μεμβράνη η οποία ν' ακουμπάει πάνω στο παγώτο ( βοηθάει να μην πιάσει κρυσταλλάκια) και το βάζουμε κατάψυξη
μέχρι να πάρει την υφή κρύας μους ( ανά μια ώρα ανακατεύουμε με μια σπάτουλα με κυκλικές κινήσεις για να παραμείνει αφράτο), σ ' αυτό το σημείο προσθέτουμε τα μπισκότα και ρίχνουμε διάσπαρτα κουταλιές απο την μαρμελάδα φράουλα, ανακατεύουμε ελαφρά. Καλύπτουμε πάλι με την μεμβράνη και τοποθετούμε στην κατάψυξη μέχρι να κρυώσει.





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου